Dette får du

  • Personlig oppfølging. Vi møtes på Zoom hver 14. dag.

  • Steg-for-steg læring gjennom detaljerte leksjoner.

  • Hjemmelekser og samhold i en gruppe med andre som syr.

Organisert kurs

Lær å montere en hel beltestakk med hvit skjorte. 

Dette kurset består av 8 kurskvelder, kl 17.30 - 19.00 der vi møtes på Zoom og går gjennom alle leksjoner som du skal jobbe med til neste gang vi møtes. 

Du har ubegrenset tilgang til videoer som beskriver i detalj hva du skal gjøre. 

Dersom du ikke får kommet på noen av møtene: Det blir gjort opptak av møtene for de som ikke har anledning til å komme. Bare gi beskjed i forkant om du ikke får kommet. Forkunnskaper: 

Du må kunne tre symaskinen din, sy rettsøm og kunne grunnleggende søm. Vi anbefaler at du gjennomfører alle teknikker som vi viser i vårt gratis Grunnkurs i Søm

Trenger du hjelp til innføring i farger og materialer, samt noe mer grunnlag og kjennskap til beltestakk, kan du ta vår gratis Workshop i innføring i farger og materialer til beltestakk

Det er en fordel å ha linninger til skjorten ferdigbrodert innen oppstart. Du får innføring i korsstingsbroderier i Ekspresskurset i korssting

Om du ikke rekker å ha klart broderte linninger, kan du lage en hvit skjorte med hvite linninger eller en undertrøye i farget stoff. Du har tilgang til kursvideoene i 1 år, så du kan fint jobbe videre med stakken din etter endt kurs. 

__

KURSDATOER: 

13.01, 27.01, 10.02, 24.02, 10.03, 24.03, 07.04 og 21.04

Kl 17.30 - 19.00 
(Enkelte dager holder vi kun på i 1 time)

__

For eksempel: Første kveld ser vi gjennom beskrivende videoer av hvordan du rynker stakken og klipper skjorta. Etterpå snakker vi oss gjennom hver eneste teknikk.  

Du vil få anledning til å stille spørsmål direkte til kurslærer og høre innspill fra andre kursdeltakere. 

Du får innføring i hva du trenger av utstyr og materiell til hver hjemmelekse. 

Du har tilgang til instruksjonsvideoene i 1 år etter at kurset startet. 

__

MATERIALER OG FARGER

Du velger selv hvordan din beltestakk skal se ut. Det er lurt å lese seg litt opp på denne bunaden før du starter, så du har et grunnlag for å ta valgene dine. Du kan lese deg opp i våre blogginnlegg og ta gratis workshop i innføring i farger og materialer

Du trenger ikke alle materialene klare til første kurskveld. Se inn på hver enkelt kursdag for å se hvilke materialer du trenger. 

Vi anbefaler grunnpakke av materialer fra Sidserk AS. Du kan velge om du vil kjøpe dette kurset inkludert denne grunnpakken. Denne pakken inkluderer alle materialer som man ikke kan velge og er identiske med de som blir demonstrert i kurset. 

Du kan også kjøpe øvrige materialer hos Sidserk AS

Ta gjerne kontakt på siri@sidserk.no om du skulle trenge hjelp og veiledning til materialene dine. 

Hva andre sier:

  • Jeg er veldig fornøyd med kurset! Passer meg veldig bra å kunne gå ut og inn når jeg måtte ønske for å sjekke og repetere hvis det er noe jeg lurer på.

  • Kurset har ikke bare gitt meg en bunad, men motivasjonen og lysten til å fortsette å sy.

  • Kurset var veldig bra. De korte sekvensene var veldig tydelige og filmingen var kjempebra. Mange smarte tips.

Pris

Velg om du ønsker med eller uten grunnpakke materialer.

Tid til oppstart

  • 00 Dager
  • 00 Timer
  • 00 Minutter
  • 00 Sekunder