Dette får du

Personlig oppfølging. Vi møtes på Zoom hver 14. dag.

  • Personlig oppfølging. Vi møtes på Zoom hver 14. dag.

  • Steg-for-steg læring gjennom detaljerte leksjoner.

  • Hjemmelekser og samhold i en gruppe med andre som syr.

5. generasjons bunadtilvirker

Hei! Jeg er Siri og det er jeg som holder kurset i beltestakk. Jeg syr bunader til daglig i familiebedriften Sidserk AS. Det har jeg gjort i 13 år. Jeg har lært over 200 elever å sy sin egen beltestakk. Jeg gleder meg til å se din!

Organisert kurs

Fremdriftsplan og mål om å bli ferdig etter 8 kvelder - totalt 16 uker.

Lær å montere en hel beltestakk med hvit skjorte. 

Dette kurset består av 8 kurskvelder, kl 17.30 - 19.00 der vi møtes på Zoom annenhver torsdag og går gjennom alle leksjoner som du skal jobbe med til neste gang vi møtes. 

Du har ubegrenset tilgang til videoer som beskriver i detalj hva du skal gjøre. 

Dersom du ikke får kommet på enkelte møter: Det blir gjort opptak av møtene som alle i kurset får tilgang til. Forkunnskaper: 

Du må kunne tre symaskinen din, sy rettsøm og kunne grunnleggende søm. Vi anbefaler at du gjennomfører alle teknikker som vi viser i vårt gratis Grunnkurs i Søm

Trenger du hjelp til innføring i farger og materialer, samt noe mer grunnlag og kjennskap til beltestakk, kan du ta vår gratis Workshop i innføring i farger og materialer til beltestakk

Det er en fordel å ha linninger til skjorten ferdigbrodert innen oppstart. Du får innføring i korsstingsbroderier i Ekspresskurset i korssting

Om du ikke rekker å ha klart broderte linninger, kan du lage en hvit skjorte med hvite linninger eller en undertrøye i farget stoff. Du har tilgang til kursvideoene i 1 år, så du kan fint jobbe videre med stakken din etter endt kurs. 

Vi går kun gjennom montering av hvit skjorte med broderier, men du har også tilgang til kurset i undertrøye (silkeskjorte/kulørt skjorte)

__

KURSDATOER: 

19.01, 02.02, 16.02, 02.03, 16.03, 30.03, 13.04 og 27.04

Kl 17.30 - 19.00 
(Enkelte dager holder vi kun på i 1 time)

__

Eksempel: Første kveld ser vi gjennom beskrivende videoer av hvordan du rynker stakken og klipper skjorta. Etterpå snakker vi oss gjennom hver eneste teknikk.  

  • Du vil få anledning til å stille spørsmål direkte til kurslærer og høre innspill fra andre kursdeltakere. 
  • Du får innføring i hva du trenger av utstyr og materiell til hver hjemmelekse. 
  • Du har tilgang til instruksjonsvideoene i 1 år etter at kurset startet.


__


MATERIALER OG FARGER

Du velger selv hvordan din beltestakk skal se ut. Det er lurt å lese seg litt opp på denne bunaden før du starter, så du har et grunnlag for å ta valgene dine. Du kan lese deg opp i våre blogginnlegg og ta gratis workshop i innføring i farger og materialer

Du trenger ikke alle materialene klare til første kurskveld. Se inn på hver enkelt kursdag for å se hvilke materialer du trenger. 

Vi anbefaler grunnpakke av materialer fra Sidserk AS. Denne pakken inkluderer alle materialer som man ikke kan velge og er identiske med de som blir demonstrert i kurset. 

Du kan også kjøpe øvrige materialer hos Sidserk AS

Du kan bruke materialpakker fra andre leverandører, men spesielt materialer til skoningen er noe annerledes enn de fleste andre leverandører. Vi har stort fokus på å montere skoning slik man gjorde det opprinnelig. 

Ta gjerne kontakt på siri@sidserk.no om du skulle trenge hjelp og veiledning til materialene dine. 

Pris

Bli med og monter din egen beltestakk til 17. mai!

Hva andre sier

  • Jeg er veldig fornøyd med kurset! Passer meg veldig bra å kunne gå ut og inn når jeg måtte ønske for å sjekke og repetere hvis det er noe jeg lurer på.

  • Siri er helt utrolig flink til å lære fra seg. Så rolig, pedagogisk og dyktig.

  • Kurset var veldig bra. De korte sekvensene var veldig tydelige og filmingen var kjempebra. Mange smarte tips.