Dette gir du

  • Steg-for-steg læring gjennom detaljerte videoleksjoner.

  • Tilgang til alle kurs i 1 år fra gavekoden løses inn. Se det igjen så mange ganger du vil i løpet av den tiden.

  • Profesjonell veiledning. 10 års erfaring med kurs.

Tips til julegave

Kurs er en flott gave å gi til den som har alt og våre online kurs gjør det mulig å lære noe nytt hjemme i egen sofakrok. 

Vi tilbyr kurs og kurspakker som er tidløse og kan ses i 1 år fra gavekoden løses inn. Det er rikelig med tid til å gjennomføre kursene.


Nybegynner:

Skal du gi en gave til en person som du vet er interessert i håndarbeid, men enda ikke har vært innom bunadssøm? Da er kurspakken: Nybegynner - Brodering et godt tips. Denne kurspakken er 30% rimeligere enn ordinærpris av begge kurs. 


Den dyktige amatør:

For den som er godt øvet innen det meste av håndarbeid, men selvlært i alt. Da kan vi love at vedkommende vil ta med seg noen gode tips og triks i kurset: Telemark - Brodering. Dette kurset får du i tillegg med 20% rabatt.


Spesielt interessert:

Vi tilbyr flere kurs innen beltestakk, Gudbrandsdalens Festbunad og Rogalandsbunad. De fleste som har startet på et stort bunadsprosjekt deler det gjerne med bekjente. Du er ikke i tvil om hva denne personen trenger av kurs (du har trolig fått tilsendt denne lenken av vedkommende)

___

Kjøp kurset eller kurspakken du ønsker og få tilsendt gavekode som mottaker kan innløse når han/hun vil starte.

5. generasjons bunadstilvirker

Hei! Jeg er Siri og det er jeg som holder kursene her på Bunadskulen. Jeg syr bunader til daglig i familiebedriften Sidserk Systue. Min tipp-oldemor sydde sin første bunad i 1897 og siden har vi jobbet med dette håndverket i familien vår. Jeg er old-school i håndverket, men moderne i måten å lære det videre på.

Nedtelling til julaften

  • 00 Dager
  • 00 Timer
  • 00 Minutter
  • 00 Sekunder